venga barcelona foto verblijf voor grote groepen

Grote groepen

Onze verblijven voor grote groepen in Barcelona

 

Kom je met een grote groep? Ook dan kunnen wij van Vengabarcelona je goed van dienst zijn.

We hebben een ruim aanbod van accommodaties. Leuke hostels in het centrum van Barcelona, of accommodaties met appartementen in hetzelfde gebouw.

We hebben er een aantal voor U geselecteerd.¬†Interessant? Overleg met ons en kies je perfecte verblijf voor een grote groep in Barcelona via “op maat gemaakt”

Vengasport gracia

Een modern en gezellig hostal in het centrum van Barcelona in de wijk Gracia. Diverse sportfaciliteiten mogelijk door de basketbalvelden,zwembad en een voetbalveld en fitnessruimte. Gracia is een gezellige wijk boordevol met pleintjes met gezellige terrasjes en restaurants.

 

Belushi centro

Dit verblijf ligt op slechts 2 minuten lopen van La Rambla midden in het centrum van Barcelona. Het biedt een bar-restaurant en U kunt heerlijk ontspannen in de eigen binnenplaats met tuin. Een centrale plek waar alles dichtbij is.

 

Meet&point

Een mooie accommodatie vlakbij treinstation Sants. Het beschikt over een complete gastenkeuken. Voor diegenen die zich even willen ontspannen is er een grote patio , een binneplaats. Het Camp Nou voetbalstadion is op 20 minuten lopen makkelijk te bereiken.