Gracia BW

Details

Dit 2 slaapkamer appartement in de woonwijk van Barcelona,Gràcia, biedt ruimte aanmaximaal 5 gasten, met een slaapbank voor de vijfde gast. In deze ruime accommodatie is erveel natuurlijk licht. Daarnaast biedt het appartement gratis WiFi, airconditioning en centraleverwarming voor een comfortabel verblijf in de stad.

Dit duplex (2 verdiepingen) appartement is verdeeld over twee verdiepingen met de slaapkamers boven en de woonruimtes beneden. De grote woonkamer biedt een bank, televisie en veel ruimte. Deze comfortabele omgeving stelt u en uw gasten in staat om te ontspannen en terug te spoelen na een drukkedag in en rond Barcelona.

Er is ook een eettafel die een ruimte biedt voor u en uw gasten omde hele dag samen van een huisgemaakte maaltijd te genieten.

Wat betreft waar die maaltijdkan worden bereid, de volledig uitgeruste keuken is een geweldig gebied om maaltijden tekoken en met gasten in de aangrenzende woonkamer en eetkamer te socialiseren. Het ontwerp van de keuken blijft het mooi interieur, dat overal in het appartement te zien is.Daarnaast vindt u een grote koel-vriescombinatie, oven en magnetron, evenals alle benodigdheden die u nodig heeft om uw voorraad aan te houden en een aantal Spaanse geïnspireerde gerechten te maken.

De slaapkamers boven hebben een eigen badkamer en een receptie net buiten de kamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed bestaande uit twee eenpersoonsbedden. In de tweede slaapkamer zijn er twee afzonderlijke bedden die zich ook in een ruime kamer bevinden. Beide slaapkamers op deze verdieping zijn lichte en open ruimtes en beide hebben een balkon dat veel natuurlijk licht binnenlaat en u uitzicht biedt op de straten beneden.

Foto's

Locatie

Let op! De locatie is niet de exacte locatie van de accommodatie.

Gerelateerde accommodaties

Aparthotel in BCN Montjuic Barcelona
BCN Montjuïc
Dit design aparthotel ligt aan de voet van de heuvel Montjuïc. Met een goede ligging op slechts 5 minuten...
Appartement met 2 slaapkamers Sagrada familia
Bofi
Een keurig appartement in het gebied rondom de Sagrada Familia. Bofi beschikt over twee slaapkamers...

Neem contact met mij op!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ

Waarom VengaBarcelona?