Groepsreizen naar Barcelona

VengaBarcelona voor groepsreizen naar Barcelona

Benvinguts a Barcelona!

Barcelona is de perfecte locatie voor een onvergetelijke groepsreis. Denk bijvoorbeeld aan een familietrip, schoolreis, bedrijfsuitje, voetbalkamp, vriendentrip of vrijgezellenfeest in Barcelona.

De mogelijkheden in deze bruisende stad zijn oneindig. Vanzelfsprekend is het geheel afhankelijk van de groepssamenstelling en het doel van het bezoek aan Barcelona hoe de groepsreis eruit gaat zien. Een bezoek aan het historische La Sagrada Familia, het Gaudi Park (Park Güell) met zijn bizarre sculpturen, een rondleiding door voetbalstadion Camp Nou, maar ook struinen over Las Ramblas en relaxen bij de Magische Fonteinen mogen tijdens een groepsreis naar Barcelona niet ontbreken.

Welke soort groepsreis naar Barcelona zoek je?

Schoolreis

Schoolreis

Door de redelijk goedkope vluchten is een trip naar Barcelona nu ook voor scholen een haalbare zaak. Wat gaan de leerlingen genieten!
Meer info

Voetbalkamp

Voetbalkamp

Samen met jouw voetbalteam geheel verzorgd naar Barcelona. Ook dat regelen wij graag voor je.
Meer info

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Wil jij je vriend of vriendin eens écht goed verrassen? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Barcelona, hoe cool is dat?!
Meer info

Familietrip

Familietrip

Ben je van plan om met familie af te reizen naar Barcelona of omstreken? Dan helpen we je graag met je reis samenstellen.
Meer info

Vriendentrip

Vriendentrip

Ook voor een groep vrienden of vriendinnen kunnen wij een geweldige reis naar Barcelona samenstellen. Volledig op maat!
Meer info

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Als bedrijf naar Barcelona? Venga!Barcelona regelt alles van begin tot eind met oog voor details.
Meer info

Ruime ervaring met groepsreizen Barcelona

VengaBarcelona heeft inmiddels een ruime ervaring in het samenstellen van fantastische groepsreizen. Wij adviseren je graag en zetten geheel rekening houdend met jullie eisen, wensen en budget een mooie reis in elkaar. Het vervoer, de accommodatie en een activiteitenprogramma volledig afgestemd op jouw groep.

Ook kunnen wij jullie bezoek aan Barcelona combineren met een bezoek aan Valencia, Madrid of een andere prachtige stad in Spanje.

Venga!Barcelona zet graag nog dat stapje extra en wil jullie volledig ontzorgen. Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal. Zo halen wij jullie op van de luchthaven, het bus- of treinstation en begeleiden jullie naar de accommodatie.

Met een korte welkomstbijeenkomst geven wij jullie informatie en nuttige tips over de stad en nemen het activiteitenprogramma door. Tijdens de reis zijn wij altijd (24/7) beschikbaar. Wel zo handig!

Onze werkwijze

Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Kernpunten die we zullen bespreken zijn:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling (Leeftijd, sportief etc.)?
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis?
  • Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?


Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona.