Barcelona, Spain

VOETBALKAMP NAAR BARCELONA

Barcelona bezoeken met voetbalteam

Is het tijd voor een uitje met je voetbalteam? Of wil jij een te gek voetbalkamp organiseren? Zo één waar jullie nog jaren over napraten? Barcelona is dan de aangewezen plek om met een groep voetballers naartoe te gaan.

Barcelona ademt vanzelfsprekend voetbal door de populaire voetbalclub FC Barcelona en het indrukwekkende Camp Nou. Catalanen zijn echte voetballiefhebbers en dat merk je overal in de stad. Ga je met je team een bezoek aan Barcelona brengen, dan staat uiteraard een bezoek aan Camp Nou op de agenda en misschien ook een voetbalwedstrijd.

Helemaal te gek om samen met je team in het Camp Nou stadion een spannende wedstrijd te kijken.

Trainen of voetballen in Barcelona

Willen jullie de mogelijkheid om te trainen? Prima, regelen wij.

Na deze fantastische ervaring in Camp Nou, willen jullie natuurlijk ook zelf een partijtje of een wedstrijd voetballen.

Oefenwedstrijden, in lijn met jullie voetbalniveau, organiseren wij graag. Dus een beschikbaar voetbalveld, benodigdheden zoals ballen, vestjes etc. en eventuele tegenstanders voor de oefenwedstrijden, maar ook eten en drinken, aan alles is gedacht. We beschikken over de juiste contacten met mooie accommodaties en mooie velden, in en rond Barcelona.

Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal.

Vervoer – transfers en verblijf en activiteiten voor grote groepen Barcelona

En verder lekker eten, gezellig borrelen, een beetje cultuur snuiven en andere leuke (sportieve) dingen ondernemen.

VengaBarcelona helpt je graag bij het samenstellen van zo’n geheel verzorgde reis naar Barcelona. Wij kunnen alles tot in detail voor jullie verzorgen, geheel rekening houdend met jullie eisen, wensen en het budget. Een totaalpakket met het vervoer (incl. transfers), de accommodatie en een activiteiten(excursies) programma.

Zo halen wij jullie op van de luchthaven, het bus- of treinstation en begeleiden jullie naar de accommodatie. Met een korte welkomstbijeenkomst geven wij jullie informatie en nuttige tips over de stad en nemen het activiteitenprogramma door.

Tijdens de reis zijn wij altijd (24/7) beschikbaar en passen waar nodig jullie programma aan. Wel zo handig!

Onze werkwijze

Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je, je kan dan denken aan vragen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona.

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoermiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein?

Vliegtuig

Dit is de meest gekozen optie.

Met het vliegtuig zijn jullie er snel, maar hier hangt vanzelfsprekend ook een prijskaartje aan. Voor het verplaatsen door Barcelona is er dan nog wel een extra vervoermiddel nodig indien je bepaalde activiteiten wilt doen.

We verzorgen uiteraard ook transfers met grote bussen vanaf het vliegveld.

In Barcelona stad is het OV uiteraard ook een goede oplossing , het OV is hier perfect geregeld.

Bus

Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Voor een voetbalreis een goed alternatief, zeker omdat je meteen een vervoermiddel hebt tijdens het verblijf in de stad. De grootte van de groep is wel bepalend voor de prijs. Ook moet er rekening worden gehouden met het maximum aantal personen per bus.

Trein

Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland. Bezoek je Barcelona per trein, dan is er uiteraard ook weer een extra vervoermiddel nodig  voor het vervoer van de leerlingen door de stad.

Met alle drie de vervoermiddelen kunnen we meedenken en onze ervaring gebruiken en zo tot een goede oplossing komen.

VengaBarcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we U perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget.

Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van Uw reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten  en speciale wensen.

U kunt al een kijkje nemen om een indruk te krijgen op onze site op de pagina verblijven.

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed, het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken , tot een museumbezoek kan tot de mogelijkheden behoren.

Ook hebben we alle materialen die we beschikbaar stellen aan onze gasten om zelf strandactiviteiten te organiseren.

Sportieve activiteiten Barcelona

We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen, voor een gedeelte van de groep. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

U kunt al een kijkje nemen om een indruk te krijgen op onze site op de pagina activiteiten.

Niet alle activiteiten staan op onze website.

Eten in Barcelona met een grote groep.

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.

Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.

Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.

 Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants

De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd, in overleg kunnen we diverse menu´s aanbieden afhankelijk van het budget.

We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.

Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Kijk alvast eens op onze pagina's eten en drinken in Barcelona

×
Stel je vraag direct aan de gids
×