VOETBALKAMP IN BARCELONA

Op voetbalkamp naar Barcelona met je team

Is het tijd voor een uitje met je voetbalteam? Of wil jij een te gek voetbalkamp organiseren? Zo één waar jullie nog jaren over napraten? Barcelona is dan de aangewezen plek om met een groep voetballers naartoe te gaan.

Barcelona ademt vanzelfsprekend voetbal door de populaire voetbalclub FC Barcelona en het indrukwekkende Camp Nou, tot eind 2024 zijn er renovaties in het stadion en speelt FC Barcelona zijn wedstrijden in het Olympische stadion. Catalanen zijn echte voetballiefhebbers en dat merk je overal in de stad. Ga je met je team een bezoek aan Barcelona brengen, dan staat uiteraard een bezoek aan een wedstrijd wellicht ook op de agenda.

Trainen of voetballen in Barcelona

Willen jullie op een voetbalkamp naar Barcelona? Prima, regelen wij.

Trainingsvelden

Oefenwedstrijden, in lijn met jullie voetbalniveau, organiseren wij graag. Dus een beschikbaar voetbalveld, benodigdheden zoals ballen, vestjes etc. en eventuele tegenstanders voor de oefenwedstrijden, maar ook eten en drinken, aan alles is gedacht.
We beschikken over de juiste contacten met mooie accommodaties en mooie velden, in en rond Barcelona.

Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal.

Vervoer, transfers, verblijf en activiteiten voor grote groepen Barcelona

En verder lekker eten, gezellig borrelen, een beetje cultuur snuiven en andere leuke (sportieve) dingen ondernemen.

Venga!Barcelona helpt je graag bij het samenstellen van zo’n geheel verzorgde reis naar Barcelona. Wij kunnen alles tot in detail voor jullie verzorgen, geheel rekening houdend met jullie eisen, wensen en het budget. Een totaalpakket met het vervoer (incl. transfers), de accommodatie en een activiteiten(excursies) programma.

Zo halen wij jullie op van de luchthaven, het bus- of treinstation en begeleiden jullie naar de accommodatie. Met een korte welkomstbijeenkomst geven wij jullie informatie en nuttige tips over de stad en nemen het activiteitenprogramma door.

Tijdens de reis zijn wij altijd (24/7) beschikbaar en passen waar nodig jullie programma aan. Wel zo handig!

Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je. Je kan dan denken aan vragen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona.

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoermiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein?

Vliegtuig
Dit is de meest gekozen optie.
Met het vliegtuig zijn jullie er snel, maar hier hangt vanzelfsprekend ook een prijskaartje aan.
Voor het verplaatsen door Barcelona is er dan nog wel een extra vervoersmiddel nodig indien je bepaalde activiteiten wilt doen.

We verzorgen uiteraard ook transfers met grote bussen vanaf het vliegveld.

In Barcelona stad is het OV ook een goede oplossing, het is er namelijk perfect geregeld.

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Voor een voetbalreis een goed alternatief. Zeker omdat je meteen een vervoersmiddel hebt tijdens het verblijf in de stad.
De grootte van de groep is wel bepalend voor de prijs. Ook moet er rekening worden gehouden met het maximum aantal personen per bus.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland. Bezoek je Barcelona per trein, dan is er uiteraard ook weer een extra vervoermiddel nodig  voor het vervoer van de voetballers door de stad.

Over alle drie de vervoersmiddelen kunnen we meedenken en onze ervaring gebruiken om zo tot een goede oplossing te komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we U perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget.

Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van Uw reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten  en speciale wensen.

Bekijk de accommodatiemogelijkheden.

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed, het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken, tot een museumbezoek kan tot de mogelijkheden behoren.

Ook hebben we alle materialen die we beschikbaar stellen aan onze gasten om zelf strandactiviteiten te organiseren.

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen, voor een gedeelte van de groep. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

Meer informatie over activiteiten.
Niet alle activiteiten staan op onze website.

Eten in Barcelona met een grote groep.

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.

Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.

Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.

 Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd. 

We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.
Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona