Barcelona, Spain

Fietstour met grote groep in Barcelona

Plan je een schoolreis naar Barcelona, of misschien een bedrijfsuitje of wil je met de(sport)vereniging naar Barcelona? Denk dan eens aan een sportieve onderbreking van jullieprogramma en stap bij ons op de fiets. We nemen je graag mee voor een onvergetelijke routedoor veelzijdig Barcelona. VengaBarcelona heeft ruime ervaring met groepsreizen in Barcelona en een onderdeel […]

Tapas fietstour

Wanneer je voor deze tour kiest, zullen we ons met de fiets onder andere door het oude stadscentrum verplaatsen. We nemen je mee naar de gezellige kleine straatjes die Barcelona rijk is. Daarnaast zullen we de bekende blikvangers van Barcelona aandoen zoals de boulevard met haar mooie stranden, het stadspark, de Sagrada Familia, de bekende […]

Highlights fietstour Barcelona

Heerlijk fietsen door de stad Barcelona  Spring op de fiets voor een ontspannen fietstour Barcelona. In deze tour die ongeveer 3 uur duurt zullen we samen door Barcelona fietsen zodat je veel komt te weten over de stad en haar cultuur, daarnaast krijg je uiteraard ook leuke tips over waar je bijvoorbeeld goed (tapas) kunt […]

Wijnproeverij in Barcelona

We bieden op diverse locaties in Barcelona wijnproeverijen aan voor onze gasten. De wijnproeverij kunnen we op maat aanbieden.

Formule 1 Barcelona

Al vele jaren is het circuit van Catalunya het decor van de start van het seizoen van de Formule 1 tijdens de wintertest die worden gehouden op het circuit van Barcelona rond februari – maart.

Padel in Barcelona

Barcelona is een uitstekende locatie voor een padelreis.

De mogelijkheden in deze bruisende stad zijn oneindig. Een bezoek aan de historische Sagrada Familia, het Park Güell met zijn bizarre sculpturen, struinen over La Rambla, wandelen langs de mooie stranden en relaxen in het mooie groen van de Montjuic heuvel of het stadspark Ciudadela.

Bezoek aan FC Barcelona

Més que un club…
Dat FC Barcelona meer dan een club is (més que un club) moge duidelijk zijn. Voor vele toeristen die Barcelona bezoeken staat deze wereldberoemde club vaak centraal voor het bezoek aan de stad.

E-bike fietstour Barcelona

Ervaringen met E-Bikes hebben wij zowel binnen als buiten de stad. Het voordeel van elektrisch fietsen is een snellere verplaatsing met fysiek minder inspanning, waarbij nog meer aandacht overblijft om van de omgeving te genieten en ook nog eens goed voor het milieu is, als je het vergelijkt met een standaard scooter huren.

Mountainbike tour Barcelona

Wil je een citytrip naar Barcelona combineren met een prachtige rit door de bergen van Barcelona? Dan is de onze mountainbike tour Barcelona écht iets voor jou! Het berggebied rond Barcelona heet Collserola en heeft een oppervlakte van ongeveer 50km2. De tochten die wij doen gaan meestal over normale zandwegen, maar hier daar kunnen we ook een meer spannende route pakken. Aangezien we in de bergen zijn zal er dus geklommen moeten worden, maar de klimmen zijn nooit te lang en maken het extra leuk en spannend aangezien je later ook weer heerlijk kan afdalen.

×
Stel je vraag direct aan de gids
×