Wijnproeverij in Barcelona

Details

Wijnproeverij Barcelona

Wijn heeft in Catalonië een lange traditie en door de ligging van de wijngaarden geweldig goed van smaak.

In volume nemen de Catalaanse wijnen ongeveer een kwart van de Spaanse productie in beslag. Op jaarbasis zijn dit zo’n 380 miljoen flessen, waarvan twee derde voor de export dient.

Ga je met ons mee wijn proeven in Barcelona?

Wijn proeven in Barcelona

We organiseren op diverse locaties in Barcelona wijnproeverijen voor onze gasten. Een wijnproeverij, indien gewenst geel op maat.

Welke wijnkennis je ook hebt, onze wijnproeverijen zijn altijd leuk en informeel. Met interessante verhalen over de wijngaarden.

De wijnproeverijen zijn geschikt voor zowel beginners als échte wijnliefhebbers. Ze duren meestal rond de 2 – 2,5 uur. Hierbij worden heerlijke kazen en vleeswaren geserveerd. Vanzelfsprekende mogen deze niet ontbreken tijdens deze unieke ervaring.

Wijn proeven op wijngaarden buiten Barcelona

Met de auto of minibus door de prachtige Catalaanse omgeving brengen wij je naar één van de vele bodega’s. De naam bodega is letterlijk vertaald kelder, bij uitstek een goede plek om wijn te laten rijpen.

Op ongeveer een half uurtje rijden van Barcelona bevinden zich de wijngaarden van Alella. Op een uurtje afstand de wijngaarden van Penedès. Hier komen de authentieke Catalaanse witte wijnen vandaan.

Iets verder landinwaarts zijn de welbekende wijnstreken Priorat, Montsant en Costers del Segre te vinden. Wi je hier een bezoek aan brengen? Maak er dan een daguitstapje van.

Wij nemen jullie graag eens mee om een kijkje te nemen, onder het genot van een goed glas wijn.
VengaBarcelona heeft in de laatste 15 jaar vele contacten opgebouwd om voor de wijnliefhebbers een leuke wijnproeverij te organiseren.

We maken reizen op maat, en werken samen met de leukste hotels en appartementen in Barcelona en omgeving. Met als onderdeel van je pakket een wijntour.

Wil je meer informatie dan kun je het formulier invullen en we nemen binnen 24 uur contact op.

Foto's

Gerelateerde activiteiten

Trainingskamp Valencia
Home | Activiteiten | Wijnproeverij...
Trainingskamp Spanje
Home | Activiteiten | Wijnproeverij...

Prijs op aanvraag

Neem contact op!

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ

Waarom VengaBarcelona?

Vragen?

Bel, app of mail ons voor meer informatie: