BEDRIJFSUITJE NAAR BARCELONA

Bedrijfsuitje naar Barcelona organiseren

Barcelona (en omgeving) is de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wil je een fantastisch reis naar Barcelona organiseren voor de medewerkers ter gelegenheid van een jubileum, een ander feestelijk moment of is het tijd voor een teambuildingsuitje?

De mogelijkheden in deze bruisende stad zijn oneindig. Vanzelfsprekend is de reis geheel afhankelijk van de groepssamenstelling en het doel van het bedrijfsuitje naar Barcelona. Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is om de bedrijfsreis naar Barcelona te combineren met een zakelijk of sportief aspect. Alles is mogelijk.

Volledig ontzorgen
Er komt nogal wat kijken bij het regelen van zo’n bedrijfsuitje naar Barcelona. Venga!Barcelona zet graag dat stapje extra en wil je graag volledig ontzorgen met een mooie reis op maat. Uiteraard volledig rekening houdend met het doel van de reis, het budget, de eisen en wensen van jouw collega’s/medewerkers.

Wij regelen het vervoer (incl. transfers), het verblijf, de activiteiten en andere gewenste faciliteiten.

Persoonlijke aandacht en extra service staat bij ons bovenaan onze prioriteitenlijst.
Nadat wij jullie van de luchthaven, het bus- of treinstation hebben gehaald en aangekomen zijn bij de accommodatie volgt er een welkomstbijeenkomst. Na een korte introductie over Venga!Barcelona, nemen wij het activiteitenprogramma met jullie door en geven nuttige tips over de stad.

Wij zijn praktisch ingesteld en denken aan details. Zijn jullie bijvoorbeeld een hele dag op pad geweest, dan reserveren wij een restaurant dichtbij jullie locatie. Wel zo handig om niet meer helemaal Barcelona te moeten doorkruisen voor een hapje en een drankje.

Welke activiteiten ook in je bedrijfsuitje naar Barcelona passen, van een fietstocht met gids tot een escape room Venga!Barcelona regelt het.
Zijn er vragen tijdens de reis? Wij zijn altijd bereikbaar.

Evenement organiseren in Barcelona
Wil je voor de collega’s/medewerkers een evenement in Barcelona (of omgeving) organiseren? Graag denken wij met je mee en nemen de organisatie volledig op ons.

Wellicht heb je voor één of meerdere dag(en) een (vergader)ruimte of conference room nodig.  Voor bijvoorbeeld een presentatie of lezing, een vergadering of workshop. Wij helpen graag. Ook kunnen wij op deze (vergader)locaties voor een hapje en een drankje, een lunch of diner zorgen.

Wil je een privéfeest organiseren op een mooie plek? Wij kennen legio mogelijkheden. Alles is bespreekbaar. Wij regelen de locatie en bijvoorbeeld een band, dj’s, een professionele cocktailshaker, dansers en ander entertainment. Niets is ons te gek.

Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je. Je kunt dan denken aan vragen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona. 

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoersmiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein? Óf wellicht kom je met eigen vervoer ?

Vliegtuig
De meeste gasten komen per vliegtuig.
Vanaf het vliegveld kunnen we dan meteen een transfer op maat aanbieden, aangepast aan de grootte van de groep. We wachten je persoonlijk op.

In Barcelona stad is het OV uiteraard ook een goede oplossing. Hier is het OV perfect geregeld.
Wil je tijdens je verblijf op gepaste tijden een bus tot je beschikking hebben? Geen probleem, wij regelen het!

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Bij grote groepen zoals scholen en voetbalteams wordt regelmatig voor deze optie gekozen.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland.

Over alle drie de vervoersmiddelen kunnen we met je meedenken en onze ervaring gebruiken om zo tot een goede oplossing komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we je perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget.

Je accommodatie in Barcelona
Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van je reis en pakket zullen we een aanbod doen. Rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten en speciale wensen.

Bekijk de accommodatiemogelijkheden.

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed. Het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken, en wat dacht je van een cursus cocktails maken? Lekker en supergezellig!

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

Ook stellen we alle materialen beschikbaar aan onze gasten om zelf strandactiviteiten te organiseren.

Bekijk de activiteiten.
Niet alle activiteiten staan op onze website.

Eten in Barcelona met een grote groep

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.
Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.
Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.
Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd.
We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.
Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Er zijn ook legio mogelijkheden om 's avonds heerlijk te swingen in één van de nachtclubs van Barcelona.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona.