FAMILIETRIP NAAR BARCELONA

Familietrip naar Barcelona

Wat een goed idee om samen met je familie een bezoek aan Barcelona te brengen.

Deze stad heeft zoveel te bieden. Voor de sportieveling, de cultuurliefhebber, de zonaanbidder; iedereen van jong tot oud komt volledig aan zijn trekken in bruisend Barcelona.

Valt er in de familie wat te vieren of is er een ander belangrijk moment om bij stil te staan? Een verjaardag, een jubileum, een beloning, een financiële meevaller. Om welke reden dan ook, het is heerlijk om weer eens met z’n allen samen te zijn. En waar kunnen jullie beter samen herinneringen maken dan in Barcelona? Dit wordt genieten, genieten en nog eens genieten.

In de afgelopen jaren heeft Venga!Barcelona al voor heel wat families een onvergetelijke trip in Barcelona verzorgd. Ook kunnen wij jullie bezoek aan Barcelona combineren met een bezoek aan Valencia, Madrid of bijvoorbeeld Sevilla.

Wij regelen, geheel rekening houdend met de eisen en wensen, je vervoer (incl. transfers), verblijf en activiteiten. Wij gaan net dat stapje verder en regelen alles voor je. Zo hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Wel zo lekker om zo op reis te gaan en zijn. Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal.

Tijdens je reis zijn wij altijd beschikbaar om zo nodig hulp te bieden.

Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je, je kan dan denken aan vragen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep ?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten willen jullie?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona. 

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoermiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein? Óf wellicht kom je met eigen vervoer?

Vliegtuig
De meeste gasten komen per vliegtuig.
Vanaf het vliegveld kunnen we dan een transfer op maat aanbieden, aangepast aan de grootte van de groep. We wachten je persoonlijk op.

In Barcelona stad is het OV uiteraard ook een goede oplossing. Het is hier perfect geregeld.

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Bij grote groepen zoals scholen en voetbalteams wordt regelmatig voor deze optie gekozen.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland.

Over alle drie de vervoersmiddelen kunnen we met je meedenken en onze ervaring gebruiken om zo tot een goede oplossing te komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we je perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. 

Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van je reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten en speciale wensen.

Bekijk de accommodatiemogelijkheden

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed, het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken, en wat dacht je van een cursus cocktails maken? Lekker en supergezellig!

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

Ook hebben we alle materialen beschikbaar zodat onze gasten zelf strandactiviteiten kunnen organiseren.

Bekijk de activiteiten.
Niet alle activiteiten staan op onze website. 

Eten in Barcelona met een grote groep

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij de accommodatie.

Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.

Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.

Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd.
We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.
Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Natuurlijk zijn er ook legio mogelijkheden om 's avonds heerlijk te swingen in één van de nachtclubs van Barcelona.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona.