SCHOOLREIS NAAR BARCELONA

Schoolreis Barcelona

Wat een goede keuze! Barcelona heeft alles voor een onvergetelijke schoolreis, werkweek of studiereis. Hip en bruisend vol met culturele hotspots. Een heerlijk klimaat en lekkere tapas. De mogelijkheden zijn oneindig. Barcelona is het helemaal! Slenteren over de gezellige Ramblas, El Barri Gòtic verkennen, culinair genieten in La Boqueria, jullie vergapen aan de bizarre sculpturen in Park Güell.

Ook een rondleiding door Camp Nou en relaxen bij de Font Màgica (de Magische Fonteinen) mogen niet ontbreken.

Ruime ervaring groepsreizen Barcelona

VengaBarcelona heeft inmiddels een ruime ervaring in het samenstellen van fantastische groepsreizen. Wij adviseren jullie graag en zetten geheel rekening houdend met jullie eisen, wensen en budget een mooie schoolreis in elkaar.

Het vervoer, de accommodatie en een activiteitenprogramma volledig afgestemd op de groep leerlingen. Ook kunnen wij jullie bezoek aan Barcelona bijvoorbeeld combineren met een bezoek aan Valencia, Madrid of een andere prachtige stad in Spanje.

Venga!Barcelona zet graag nog dat stapje extra en wil jullie als schoolleiding volledig ontzorgen. Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal. Zo halen wij jullie op van de luchthaven, het bus- of treinstation en begeleiden jullie naar de accommodatie.
Met een korte welkomstbijeenkomst geven wij jullie informatie en nuttige tips over de stad en nemen het activiteitenprogramma door. Tijdens de reis zijn wij altijd (24/7) beschikbaar en passen waar nodig jullie programma aan. Wel zo handig!

Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

U kunt dan vragen stellen en we zullen zaken doornemen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?

We gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke schoolreis naar Barcelona.

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoermiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein?

Vliegtuig
Met het vliegtuig zijn jullie er snel, maar hier hangt vanzelfsprekend ook een prijskaartje aan. Voor het verplaatsen door Barcelona is er dan nog wel een extra vervoermiddel nodig indien je bepaalde activiteiten wilt doen.

We verzorgen uiteraard ook transfers met grote bussen vanaf het vliegveld.

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Vooral voor een schoolreis een goed alternatief, zeker omdat je meteen een vervoermiddel hebt voor de leerlingen tijdens het verblijf in de stad.
De grootte van de groep is wel bepalend voor de prijs. Ook moet er rekening worden gehouden met het maximum aantal personen per bus.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland. Bezoek je Barcelona per trein, dan is er uiteraard ook weer een extra vervoermiddel nodig voor het vervoer van de leerlingen door de stad.

Over alledrie de vervoersmiddelen kunnen we meedenken en onze ervaring gebruiken om zo tot een goede oplossing komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we je perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben hierdoor mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget. 

Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van jullie reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten en speciale wensen.

Meer informatie over de accommodatiemogelijkheden

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed, het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad, de berg  Montjuïc bezoeken, tot een museumbezichtiging kan tot de mogelijkheden behoren.

Ook hebben we alle materialen die we beschikbaar stellen aan onze gasten om zelf strandactiviteiten te organiseren.

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen, voor een gedeelte van de groep. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis.

Daarnaast kunnen bezoeken aan een fabriek, musea of andere zaken ook leerzaam zijn.

Meer informatie over de activiteiten.
Overigens staan niet alle activiteiten op onze website. 

Eten in Barcelona met een grote groep

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met jullie mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.

Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.

Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.

 Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd, in overleg kunnen we diverse menu´s aanbieden afhankelijk van het budget.

We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.

Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona.