VRIENDENTRIP NAAR BARCELONA

Citytrip Barcelona met vrienden of vriendinnen

Wat is er nou leuker dan met een groep vrienden of vriendinnen een citytrip naar Barcelona maken? De stad heeft alles om er een fantastische tijd samen te hebben. Zijn jullie sportief? Dan mag een bezoek aan het Camp Nou en een voetbalwedstrijd niet aan jullie programma ontbreken. Er is keuze uit allerlei leuke sportieve activiteiten: lasergamen, paintballen, cursus paddle surf en nog veel meer.

Meer zin om lekker cultuur te snuiven? Wat denk je van een fietstocht met gids? Na de highlights per fiets, kun je verder zelf ontspannen door de stad slenteren en Barcelona op je gemak ontdekken.

Heerlijk genieten in Barcelona
De bruisende stad herbergt heel veel sfeervolle pleintjes, schilderachtige straatjes, prachtige monumentale gebouwen en beelden. Met als afsluiter een bezoek aan de mooie boulevard met zijn uitgestrekte strand.
Of komen jullie om volledig te relaxen en culinair te genieten? Wij kennen de leukste en beste barretjes en restaurants op toffe en prachtige locaties. Ook voor de Bourgondiër heeft Barcelona alles te bieden.
En voor de echte shoppers?! Zorg voor genoeg vrijetijd in je programma om lekker uitgebreid te gaan winkelen. Het aanbod is enorm en daar moet je echt rustig de tijd voor nemen. Shop till you drop.

Verzorgde reis naar Barcelona
Venga!Barcelona helpt je graag bij het samenstellen van zo’n geheel verzorgde reis naar Barcelona. Wij kunnen alles tot in detail voor jullie verzorgen. Geheel rekening houdend met jullie eisen, wensen en het budget.
Een totaalpakket met het vervoer (incl. transfers), de accommodatie en een activiteiten(excursies) programma.
Persoonlijke aandacht en extra service vinden wij niet meer dan normaal. Zo halen wij jullie op van de luchthaven, het bus- of treinstation en begeleiden jullie naar de accommodatie. Met een korte welkomstbijeenkomst geven wij jullie informatie en nuttige tips over de stad en nemen het activiteitenprogramma door. Tijdens de reis zijn wij altijd  beschikbaar. Wel zo handig!

Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je. Je kunt dan denken aan vragen zoals:

  • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
  • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
  • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
  • Doel van de reis? Budget?
  • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
  • Soort gewenste accommodatie?
  • Welke activiteiten?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona. 

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoersmiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein? Óf kom je wellicht met eigen vervoer ?

Vliegtuig
De meeste gasten komen per vliegtuig.
Vanaf het vliegveld kunnen we dan een transfer op maat aanbieden aangepast aan de grootte van de groep. We wachten je persoonlijk op.

In Barcelona stad is het OV uiteraard ook een goede oplossing. Het is hier perfect geregeld.

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Bij grote groepen zoals scholen en voetbalteams wordt regelmatig voor deze optie gekozen.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland.

Over alle drie de vervoersmiddelen kunnen we met je meedenken en onze ervaring gebruiken om zo tot een goede oplossing komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we je perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget.

Accommodatie in Barcelona
Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van je reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten  en speciale wensen.

Bekijk de accommodatiemogelijkheden.

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed. Het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken, en wat dacht je van een cursus cocktails maken? Lekker en supergezellig!

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen, denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

Ook hebben we alle materialen beschikbaar voor onze gasten om zelf strandactiviteiten te organiseren.

Bekijk de activiteiten.
Niet alle activiteiten staan op onze website.

Eten in Barcelona met een grote groep

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.
Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.
Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.
Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd.
We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.
Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Er zijn ook legio mogelijkheden om 's avonds heerlijk te swingen in één van de nachtclubs van Barcelona.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona.