VRIJGEZELLENFEEST IN BARCELONA

Vrijgezellenfeest regelen in Barcelona

Heb jij een vriend of vriendin die gaat trouwen en ben jij als ceremoniemeester de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren? Wil je je vriend of vriendin eens écht goed verrassen voor een onvergetelijke trip naar de mooiste en meest diverse stad van Europa; Barcelona?

Dan ben je bij Venga!Barcelona aan het goede adres. Dit moet een onuitwisbare herinnering worden. Eentje voor in de boeken, waar nog lang over na zal worden gesproken. Rekening houdend met de groepssamenstelling en het budget gaan wij voor jullie met alle plezier aan de slag. Geheel op maat heb jij straks een te gekke reis georganiseerd. Waar iedereen heel veel plezier aan gaat beleven.

Een sportief, cultureel, culinair of relaxuitje? Of van alles wat? Niks is te gek, wij regelen het!

Bij de organisatie van een vrijgezellenfeest in Barcelona komt heel wat kijken. Samen zullen we eerst alles bespreken en de wensen en mogelijkheden goed doornemen.

Tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest

 • Begin op tijd met het plannen van het feest;
 • Nodig een goede mix van vrienden of vriendinnen uit;
 • Bepaal van tevoren het budget;
 • Laat de groep meedenken over de invulling van het programma;
 • Zorg dat bij de organisatie altijd de interesses van de bruid of bruidegom centraal staan;
 • Plan je programma niet te vol, zodat er nog wat ruimte overblijft voor spontane activiteiten of te relaxen.


Onze werkwijze
Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij telefonisch contact met je op om één en ander te bespreken. Zo kunnen wij ons een duidelijk beeld vormen van de groep en gericht en geheel naar wens een reis voor jullie samenstellen. Alles op maat.

Natuurlijk hebben wij dan vragen voor je. Je kunt dan denken aan vragen zoals:

 • Wanneer vindt de reis plaats en voor hoeveel dagen?
 • Hoe is de groepssamenstelling? (Leeftijd, sportief etc.)
 • Hoe is de begeleiding van de groep geregeld?
 • Doel van de reis? Budget?
 • Voorkeur vervoersmiddel van de groep?
 • Soort gewenste accommodatie?
 • Welke activiteiten?

Wij weten dan genoeg en gaan met deze informatie enthousiast aan de slag voor jullie onvergetelijke trip naar Barcelona.

Vervoer
Accommodatie
Activiteiten
Eten en drinken

De keuze van het vervoermiddel is de basis voor de reis. Willen jullie naar Barcelona afreizen met het vliegtuig, de bus of de trein? Óf kom je wellicht met eigen vervoer ?

Vliegtuig
De meeste gasten komen per vliegtuig.
Vanaf het vliegveld kunnen we dan een transfer op maat aanbieden, aangepast aan de grootte van de groep. We wachten je persoonlijk op.

In Barcelona stad is het OV uiteraard ook een goede oplossing. Het is er perfect geregeld.

Bus
Vervoer per bus kost uiteraard meer tijd, maar de vervoerskosten zijn wel een stuk lager. Bij grote groepen zoals scholen en voetbalteams wordt regelmatig voor deze optie gekozen.

Trein
Barcelona is ook goed bereikbaar per trein. De prijzen zijn afhankelijk van het tijdstip van reizen. Een nachttrein is prijziger. Ook kan het vele overstappen een belemmering zijn. Eén en ander hangt af van de vertreklocatie in Nederland.

Over alle drie de vervoersmiddelen kunnen we met je meedenken en onze ervaringen gebruiken om zo tot een goede oplossing te komen.

Venga!Barcelona is maatwerk

Door onze jarenlange ervaring met groepsreizen naar Barcelona kunnen we je perfect helpen de juiste keuze te maken.

In de loop van de jaren hebben wij veel contacten opgebouwd in Barcelona en omgeving en hebben mooie slaapplekken in ons aanbod. Uiteraard weer geheel binnen jullie wensenpakket en budget.

Mooie en moderne hotels, maar ook leuke vakantieparken in de omgeving van Barcelona.  Uiteraard behoren ook hostels tot de mogelijkheden voor de lagere budgetten.

Afhankelijk van je reis en pakket zullen we een aanbod doen, rekening houdend met diverse factoren zoals budget, logistiek, activiteiten en speciale wensen.

Bekijk de accommodatiemogelijkheden.

Activiteiten voor groepen in Barcelona

Activiteiten in Barcelona zijn er in overvloed, het is onmogelijk je te vervelen in deze geweldige stad.

Geheel afhankelijk van de groepssamenstelling, de wensen van de groep en het beschikbare budget stellen wij een activiteitenprogramma samen.

Van een fietstour door de stad of de bergen met een mountainbike, de berg  Montjuïc bezoeken, en wat dacht je van een cursus cocktails maken? Lekker en supergezellig!

Wipe out en Paintballen in Barcelona? Alles is mogelijk!

Ook hebben we alle materialen beschikbaar zodat onze gasten zelf strandactiviteiten kunnen organiseren.

Sportieve activiteiten Barcelona
We kunnen een aantal optioneel te kiezen activiteiten aan het programma toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een sportieve activiteit zoals Padel tennis of strandactiviteiten. Of met de groep de bergen rond Barcelona bezoeken met een mountainbike.

Bekijk de mogelijke activiteiten.
Niet alle activiteiten staan op onze website.

Eten in Barcelona met een grote groep

Er moet natuurlijk lekker gegeten en gedronken worden in Barcelona en dat kan hier uitstekend. Graag denken wij ook hier weer met je mee en passen de mogelijkheden aan jullie programma aan.

Normaal gesproken, wel enigszins afhankelijk van de planning en het programma, zullen jullie als groep gezamenlijk ontbijten bij de accommodatie. In de meeste gevallen kan dat bij het verblijf.
Na een lekker ontbijtje, gaat het activiteitenprogramma beginnen.
Ergens in de middag wordt het tijd voor een lunch. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk ergens te lunchen. Uiteraard hebben wij de leukste en lekkerste lunchadresjes, maar wij kunnen ook lunchpakketten regelen op aanvraag.
Hetzelfde geldt voor het avondeten.

Vooraf reserveren bij restaurants
De ervaring leert dat bij grote groepen het beste de restaurants worden gereserveerd.
We werken samen met diverse partners en restaurants die de heerlijkste maaltijden kunnen bereiden. Afhankelijk van het budget kunnen we kijken wat het beste bij de groep past.
Natuurlijk kun je dit ook allemaal zelf bepalen.

Natuurlijk zijn er ook legio mogelijkheden om 's avonds heerlijk te swingen in één van de nachtclubs van Barcelona.

Bekijk de mogelijkheden voor een hapje en een drankje in Barcelona.