Padel reis Barcelona stad - Vliegreis, verblijf hotel of appartement

Hotel of appartement naar keuze

v.a. p.p.*
499,-
  •  

* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v.
4 personen, 4 dagen!

Met je padel vrienden naar de Spaanse zon!

Een padel reis Barcelona
Deze heerlijke sport beoefenen en meteen genieten van de mooie stad Barcelona. Barcelona is een bruisende metropool en onlosmakelijk verbonden met sport en cultuur.

Sightseeing en padel in Barcelona
Heerlijk lopen door de smalle straatjes van Barcelona vol met tapasbarretjes of slenteren langs de haven en genieten van al het moois dat Barcelona te bieden heeft. Daarnaast is Barcelona als je padel wilt spelen dé ideale bestemming voor je padel trainingskamp. Zo kun je trainingssessies krijgen van professionele padeltrainers op de mooiste padel locaties. Een mooie citytrip gecombineerd met padellen. Perfect!

We beschikken over de juiste contacten bij de beste padel clubs in Barcelona. We hebben de beste sportcomplexen geselecteerd om jouw padel reis onvergetelijk te maken. 

Verschillende padel reis pakketten
We bieden verschillende pakketten (arrangementen) voor padel reizen aan. Voor grote en kleine groepen. Voor beginners tot ervaren padel spelers.
Hierbij kun je zelf kiezen hoeveel trainingsuren je tijdens je verblijf in Barcelona wilt. Ook reserveren wij banen, zodat je samen met je medereizigers ook nog wat leuke potjes padel kunt spelen. Ook is het eventueel mogelijk om nog met de locals een balletje te slaan!

Wij denken met je mee!
Graag willen wij meedenken over aanvullende activiteiten om je padel reis Barcelona compleet te maken.
Bij ons aanbod van de hotels houden we rekening met de reisafstand naar de padelclubs. Ook regelen we op verzoek transfers naar het vliegveld van Barcelona. Superhandig!

Je padel pakket Barcelona

  • Keuze uit verblijf in een hotel of appartement;
  • Transfers vliegveld Barcelona/ Girona naar accommodatie;
  • Padeltraining met ervaren Spaanse padel instructeurs ( Engels sprekend);
  • Trainingen in groep van maximaal 4 personen;
  • Privé trainingen bespreekbaar;
  • Vrij padel spelen onderling;
  • Extra activiteiten mogelijk.

Pakket op maat

Wilt u een padel pakketreis combineren met bijvoorbeeld een citytrip naar een andere Spaanse stad? Of heeft u andere wensen? Vul dan het aanvraagformulier pakket op maat in.

U krijgt dan van ons razendsnel antwoord.

Voorwaarden

Betalingen

Bij bevestiging vragen wij slechts 50% van de reissom. Het overige deel zal uiterlijk 2 maanden voor het evenement moeten zijn betaald. Na de eerste betaling gaat U automatisch akkoord met onze voorwaarden.

 

Op al onze pakketten gelden de algemene voorwaarden, terug te vinden op onze website.

https://vengabarcelona.com/algemene-voorwaarden

Annuleren & wijzigen

De boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Het is slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle gegevens juist zijn doorgegeven aan ons. Wijzigingskosten die voortvloeien uit foutief doorgegeven informatie zijn geheel voor rekening van de boeker. 

Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog kosteloos  te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Indien u toch wilt annuleren kunt u contact opnemen met VengaBarcelona.

Inchecken & uitchecken

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

 

Uitchecken

Tot 11:00 uur op vertrek dag 

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting  à € 1,32 p.p.p.n. 

Deze dienen ter plaatse te worden voldaan in de accommodatie

Borg

Een borg van EUR 100 is verplicht. Deze wordt geïnd via creditcard bij de accommodatie.. Je wordt terugbetaald bij het uitchecken. Je borg wordt volledig terugbetaald via creditcard, na controle op eventuele schade aan de accommodatie.