Search
Close this search box.

Tours, groepsreizen en meer in Spanje

VengaBarcelona helpt je graag met het plannen van je reis naar Spaanse steden en omgeving door eerst te luisteren, en dan te kijken wat écht bij jouw eisen en wensen past.

Populaire steden

VengaBarcelona organiseert reizen naar verschillende Spaanse steden

Barcelona

Barcelona fascineert met haar unieke architectuur van Gaudí, levendige straatmarkten en de ontspannen sfeer aan het strand.

Madrid

Madrid betovert bezoekers met haar levendige pleinen, voortreffelijke kunstmusea en bruisende nachtleven.

Valencia

Valencia verleidt met haar mix van futuristische kunst, historische buurten en de geboorteplaats van de wereldberoemde paella.

Sevilla

Sevilla betovert met haar flamenco-ritmes, de indrukwekkende Alcázar en de geur van sinaasappelbloesem in de lucht.

Grand Prix Spanje 2024

Pakketreis Formule 1 Barcelona

De afgelopen jaren hebben we reeds vele Formule 1 liefhebbers mogen helpen met de reis naar Barcelona en ook dit jaar zal VengaBarcelona er weer bij zijn.

VengaBarcelona biedt een spannende mix van activiteiten aan in diverse Spaanse steden. Deze activiteiten zijn ontworpen om bezoekers een authentieke en onvergetelijke ervaring van de Spaanse cultuur en passie te bieden.

Waarom kiezen voor VengaBarcelona?

Wij doen het anders dan de rest, met veel service en persoonlijk contact. Onze gasten vinden het fijn dat ze geholpen worden door iemand die de stad goed kent, tips kan geven en makkelijk hulp kan bieden op locatie indien nodig. Allemaal in de eigen taal.

Met de juiste contacten, die wij de laatste jaren hebben opgebouwd, kunnen wij een mooi pakket op maat samenstellen. Voor grote en kleine groepen.

VengaBarcelona helpt je graag met het plannen van je reis naar Barcelona en omgeving door eerst te luisteren, en dan te kijken wat écht bij je past.

Nederlandstalig

24/7 zijn we aanspreekbaar voor hulp in Nederlandse taal

Scherpe prijzen

We zoeken altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding voor jouw situatie

15 jaar ervaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Tips van locals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Wat andere Spanje-gangers zeggen

Lees wat andere gasten vertellen over hun ervaring met VengaBarcelona

Een stad verkennen zonder een fietstour dat kan natuurlijk niet in Barcelona. Jeroen bedankt voor deze leuke tour, lekker ongedwongen onder de Spaanse zon. We hebben een mooi pad afgelegd met stops waar je het een en ander over te vertellen had. En als afsluiter heerlijke tapas en een drankje. Een perfecte combi! Kon voor ons niet beter. Nogmaals bedankt om dit voor ons op zo’n korte termijn te regelen.

Picture of Bianca van Gremberghe

Bianca van Gremberghe

Een hele leuke reis gehad. We zijn naar de formule 1 Grand Prix geweest en hebben de maandag erna nog een keer gaan fietsen. Alles was heel goed geregeld en er werd zelfs voor een koeltas en poncho’s gezorgd voor op het circuit.

Picture of Fedde Rosseel

Fedde Rosseel

Wil je onbezorgd en goed georganiseerd een vakantie naar Barcelona boeken? Schakel dan Jeroen van VengaBarcelona in! Goede appartementen beschikbaar in diverse leuke wijken, heeft goede tips voor leuke tapasbarretjes en andere bezienswaardigheden en geeft een fietstocht zodat je snel je weg vindt in Barcelona. Kortom: het juiste adres in Barcelona! Venga!!

Picture of Evert Eikenhout

Evert Eikenhout

De service die Jeroen verleent is persoonlijk en accuraat. Van A tot Z is je hele reis naar en verblijf in Barcelona perfect geregeld. Iedere keer weer weet hij ons te verrassen met voor ons nieuwe bezienswaardigheden of heerlijke restaurants. Dankzij Jeroen hebben we al meerdere keren een bijzondere vakantie mogen genieten in Barcelona!

Picture of Pierre Groosman

Pierre Groosman

We hebben een uitstekend geregelde fiets tour gehad! Echt een aanrader voor iedereen die Barcelona bezoekt , het is zeker de moeite waard om contact op te nemen met vengabarcelona indien je overweegt een reis te maken naar Barcelona, zij kunnen je helpen met boeken van je verblijf als ook leuke eet gelegenheden enzovoorts.

Picture of Jean Pierre Vercouteren

Jean Pierre Vercouteren

Hartelijk dank voor de perfect georganiseerde reis met mijn zoon en kleinzonen. Het doel was voor de boys Barcelona zien spelen. Volledig gelukt!! Tevens mooie fietstocht en bezoek aan de versiering in de straten van een gedeelte van Barcelona. Lekker op het strand en de perfecte eettentjes en het Hotel Atrium Pallace!! Jeroen: Estupendo!!!!

Picture of Bram Wisse

Bram Wisse

Calle Mallorca 496 sat
08013 Barcelona
+34 663 677 339
+31 6 24 51 12 50
hola@vengabarcelona.com

Snelle links

Steden

Extra links

Social media

© 2024- VengaBarcelona

Web ontwikkeling: Selva Digital